Tømrer:

I samarbejde med et tømrer-firma tilbyder vi et uddannelsesforløb, hvor de unge stifter bekendtskab med de forskellige håndværksmæssige og faglige områder inden for tømrerfaget.
De unge får mulighed får at deltage i de daglige rutiner på arbejdspladsen.

I det omfang det er muligt, deltager de unge i de relevante EGU/EUD-kurser.

Vores tømrer er samtidig intrumentbygger, så vi kan derfor supplerer tilbuddet med et forløb, hvor bygning, reparation og vedligeholdelse af forskellige intrumenter indgår.

Som i de andre tilbud på Erhvervsskolen starter vi dagen med fælles morgenmad, inden de unge tager ud i de forskellige uddannelsestilbud på arbejdspladserne. Vi mødes så igen til frokost og slutter dagen med fælles undervisning med de øvrige STU-elever hjemme på skolen.

Maler:

En bygningsmaler behandler og maler murværk, træværk og metalflader. Du lærer at blande farver, og male med mange typer maling. En vigtig del af arbejdet går ud på at rådgive kunder om valg af produkter. Det kræver, at du har stilsans og følger med i tidens trends og de nyeste teknikker. Du får en grundlæggende viden om farver, stil, materialer og forskellige maleteknikker