Foto, Film og musik fra Erhvervsskolens uddannelser

Erhvervsskolen’s mål er først og fremmest at give de unge en rar og tryg skoledag i et godt socialt miljø med gode kammerater. Vores mål er endvidere at hjælpe de unge godt ud i livet såvel socialt og personligt som med hensyn til uddannelse og job.
Alle forløb tilrettelægges individuelt med udgangspunkt i den enkelte unges interesser, ønsker og behov.

Videoer fra Det Kreative Hus

Billedkunst og tegning

Smykkeværksted

Køkken

Vipper

Galleri

Klik her, hvis du vil se flere billeder og videoer

Oasen er et velegnet praktiksted for dig, der elsker dyr, natur og ro. Vi er beliggende i et stort dejligt fuglereservat, der ligger lige op af lufthavnens landingsbane.
Vi går meget op i dyrenes pasning og pleje, og at alle dyr er i hænder hver dag. Det gør, at de alle er meget tamme og kælne. Du får en basal viden om pasning af heste og horsemanship, samtidig med at du tilbydes egentlig rideundervisning.

Motorværkstedet

Skoleafslutning 2018.

I samarbejde med en hudplejeklinik tilbyder vi uddannelsesforløb, hvor de unge kan prøve at arbejde med de forskellige discipliner inden for faget.
Du kommer til at arbejde med make-up, massage, skønhedspleje, hudpleje og kunderådgivning, og i det omfang det er relevant, kan vi i samarbejde med Kosmetologskolerne, endvidere hjælpe de unge gennem forskellige uddannelsesforløb og kurser.

På Erhvervsskolen af 2011, dyrker vi også masser af sport.

Musikstudiet tilbyder et uddannelsesforløb, hvor vi i samarbejde med professionelle studier og giver de unge mulighed for at stifte bekendtskab med alle væsentlige områder inden for musikproduktion. Vi underviser dem i forskellige optage -og redigeringprogrammer og de unge kommer igennem musikproduktion fra den første indspilning til den endelige masteringsproces.

På uddannelsesforløbet Gokart, får den unge muligheder for at deltage i alle de daglige gøremål på et stort Gokart-center i Ballerup.
Udover kvalifikationer i forhold til arbejdet på Gokart-centret kan uddannelsesforløbet lede videre til et forløb som Cykel -og knallertmekaniker. I den sammenhæng tilbyder vi de unge at deltage i kurser på de relevante tekniske skoler . I forbindelse med forløbet kan vi eventuelt også hjælpe til med bil – eller motorcykelkørekort.

Et skoleforløb på Erhvervsskolen af 2011, resulterede i en EGU læreplads.

Musik fra Erhvervsskolen