Galleri

Film fra Erhvervsskolens uddannelser

Erhvervsskolen’s mål er først og fremmest at give de unge en rar og tryg skoledag i et godt socialt miljø med gode kammerater. Vores mål er endvidere at hjælpe de unge godt ud i livet såvel socialt og personligt som med hensyn til uddannelse og job.
Alle forløb tilrettelægges individuelt med udgangspunkt i den enkelte unges interesser, ønsker og behov.

Skoleafslutning 2018.

Oasen er et velegnet praktiksted for dig, der elsker dyr, natur og ro. Vi er beliggende i et stort dejligt fuglereservat, der ligger lige op af lufthavnens landingsbane.
Vi går meget op i dyrenes pasning og pleje, og at alle dyr er i hænder hver dag. Det gør, at de alle er meget tamme og kælne. Du får en basal viden om pasning af heste og horsemanship, samtidig med at du tilbydes egentlig rideundervisning.

I boldklubben Fremad Amagers kantine og i samarbejde med “Baglokalet” kan vi tilbyde et forløb, hvor de unge stifter bekendskab med alle discipliner i et moderne produktionskøkken. De unge er også med, når vi leverer mad ud af huset, og når der skal afholdes større selskaber på stedet. De unge bliver undervist af uddannede kokke og deltager også i planlægning, servering og indkøb.

I samarbejde med en hudplejeklinik tilbyder vi uddannelsesforløb, hvor de unge kan prøve at arbejde med de forskellige discipliner inden for faget.
Du kommer til at arbejde med make-up, massage, skønhedspleje, hudpleje og kunderådgivning, og i det omfang det er relevant, kan vi i samarbejde med Kosmetologskolerne, endvidere hjælpe de unge gennem forskellige uddannelsesforløb og kurser.

På Erhvervsskolen af 2011, dyrker vi også masser af sport.

Musikstudiet tilbyder et uddannelsesforløb, hvor vi i samarbejde med professionelle studier og giver de unge mulighed for at stifte bekendtskab med alle væsentlige områder inden for musikproduktion. Vi underviser dem i forskellige optage -og redigeringprogrammer og de unge kommer igennem musikproduktion fra den første indspilning til den endelige masteringsproces.

På uddannelsesforløbet Gokart, får den unge muligheder for at deltage i alle de daglige gøremål på et stort Gokart-center i Ballerup.
Udover kvalifikationer i forhold til arbejdet på Gokart-centret kan uddannelsesforløbet lede videre til et forløb som Cykel -og knallertmekaniker. I den sammenhæng tilbyder vi de unge at deltage i kurser på de relevante tekniske skoler . I forbindelse med forløbet kan vi eventuelt også hjælpe til med bil – eller motorcykelkørekort.

På Erhvervsskolen bruger vi meget tid på at få det sociale til at fungere. Her er pigerne og de kvindelige lærere taget på en lejrskoletur til Møn. Smuk natur og dejligt badevejr, og alle piger har lært hinanden bedre at kende.

Er du vild med masser af hestekræfter og sjove tekniske opgaver, så er MC værkstedet lige noget for dig. Her kan du få indblik i hvordan man driver et motorcykelværksted.

Vil du prøve kræfter i en butik eller café, så har Erhvervsskolen et forløb som medarbejder i Baghaven. Baghaven er en sjov forretning/café som byder på mange forskellige opgaver i løbet af en dag.

Et skoleforløb på Erhvervsskolen af 2011, resulterede i en EGU læreplads.

Alle vores botilbud ligger i umiddelbar forbindelse med vores STU-afdelinger.