7

René Lauritzen

René er oprindeligt uddannet transportarbejder og har arbejdet på lageret i IKEA Taastrup i 13 år. René har været chauffør for Erhvervsskolen siden 2016 og har derfor rigtig god erfaring med at køre med skolens elever.

 

7

Erik Okholm

Erik har været ansat som tjenestemand i mange år i PostNord med arbejdsopgaver på Købmagergade Posthus og 28 år i hovedkontoret på Tietgensgade. Erik har også, inden ansættelsen i PostNord, været kørselsleder i Tårnby Renholdningsselskab og sportsleder i Nøragersmindecentret i Dragør. Erik har desuden været frivillig i Folkekirkens Nødhjælp – i Wefood – i 6 år, hvor han har haft tæt samarbejde med unge elever, der var under STU-uddannelse. Erik har været chauffør for Erhvervsskolen siden januar 2022.

7

René Asbøg

René er uddannet finmekaniker og har arbejdet mange år på Man B&W og senere som tekniker i et mindre kontorfirma. Renés store interesse er musik, som han gerne nyder at høre på vinyl. René har været chauffør for Erhvervsskolen siden 2021.

7

Lars Svendsen

Lars har været chauffør på Erhvervsskolen siden 2022 og har inden da været chauffør i fire år. Lars har derfor god erfaring som chauffør, og han er god med eleverne. Lars er uddannet elektromekaniker og har derudover arbejdet som tekniker, koordinator og livredder.

7

Mathias

Mathias er uddannet kok, Gamer, IT interesseret (Cybersecurity),