7

Kim Siegstad

kim.siegstad@dinstu.dk
Telefon: 24234805
Afdelingsleder, Bragesgade

Uddannet lærer med linjefag i samfundsfag, idræt og hjemkundskab.

Kim har mange års erfaring som leder på specialområdet, senest som forstander på Produktionsskolen på Høfdingsvej – en del den nuværende FGU Hovedstaden.
Udover adskillige kurser i ledelse, er Kim uddannet UU-vejleder.

7

Jørgen Søgaard

jlfs@dinstu.dk
Telefon: 91112029
Afdelingsleder Frederikssundsvej & Brøndby / IT-chef

Uddannet lærer, Voksenpædagogisk underviser, Multimediedesigner med speciale i programudvikling & Sælger med speciale i møbelsalg. Er i gang med at tage Diplom i Ledelse på Københavns Professionshøjskole.

Jørgen har mere end 15 års erfaring i arbejdet med unge og voksne med særlige behov, bl.a. som STU-lærer og underviser i Kriminalforsorgen. Jørgen har desuden været uddannelsesleder for EUX hos TEC i Ballerup, ligesom han har været hovedforløbs lærer på Datatekniker uddannelsen med speciale i programmering.

Ved siden af rollen som afdelingsleder af STUlab, eSport og IT-værkstederne, så er Jørgen ansvarlig for skolens IT-drift.

7

Annette Riisager Alskov

annette.alskov@dinstu.dk
Telefon: 42478848
Afdelingsleder, Saltværksvej

Har Master i ledelse af uddannelsesinstitutioner, pædagogikum i erhvervspædagogik, praktikvejlederuddannelse samt PD-modul i specialpædagogik. Er oprindeligt uddannet filminstruktør og Cand. phil. i filmvidenskab. Har bl.a. instrueret en række film om undervisning og læring.

20 års erfaring med ungdomsuddannelser for udsatte unge. Arbejdet som lærer, læringskonsulent, uddannelsesleder, viceforstander, forstander og skoleleder. Har arbejdet i Københavns Tekniske Skole (NEXT) Glad Fagskole (STU) Produktionsskolen i Greve- og Høje-Taastrup og senest FGU-Skolen Øst.

7

Sidsel Boysen

sidsel.boysen@dinstu.dk
Telefon: 29886595
Afdelingsleder Borups allé

Har 6 års erfaring med ledelse fra Basen Skole- og Dagbehandling, heraf et år som afdelingsleder og souschef på Basen STU. Har været prøveansvarlig og har kurser/efteruddannelse indenfor autisme, angst og skolevægring.  

Er læreruddannet med 16 års erfaring fra folkeskolen/specialskolen. Linjefag i matematik og håndarbejde med pædagogisk speciale inden for specialundervisning. Var i 15 år tovholder for Tårnby Kommunes klasserække for ordblinde herunder koordination og visitation.  

Beskikket censor i matematik. Pædagogisk vejleder samt Uddannelsesambassadør i Københavns Kommune. 

Påbegyndt ”Diplom i Ledelse”